FŐOLDAL :: ADATGYŰJTÉS :: KIADVÁNYOK :: TERJESZTÉS :: MEGRENDELÉS :: ELÉRHETŐSÉGEK :: LÁTOGATOTTSÁG

SÚGÓ

 - Gyorskereső használata::

A megadott szót illetve kifejezést azon kategóriák szövegében keresi, amik be vannak jelölve a „keresési helyekben”. A cégnévnél lehetősége van adott szókapcsolatot kifejezésként egyben keresni, így csak azok a találatok jelennek meg, ahol az adott szavak ugyanebben a sorrendben jelennek meg a cég nevében.

Lehetőség van választani, hogy az adott kifejezést szóeleji egyezéssel keresse (ezáltal a keresési idő és a találatok száma is lerövidül) vagy lekérheti azokat a találatokat is, amikor a keresett kifejezés szó elején és a szavakon belül is megtalálható.


 - Részeletes kereső használata:


 - FELTÉTELEK KAPCSOLÓDÁSA:

A keresési feltételek egymással „és” kapcsolatban vannak, így minél több feltételt ad meg a felhasználó, annál szűkebb lesz a találati lista. Egy adott mezőben, ha több keresési feltételt szeretne megadni, úgy ezeket "_" jellel válassza el. Például, ha Ménöki tanácsadással és földméréssel is foglalkozó cégeket keres, akkor a következőt írja a tevékenységek mezőbe: Mérnöki tanácsadás_Földmérés.

- ÉRTELMETLEN FELTÉTELEK:

Az egyes feltételek kizárhatják egymást, így a találat 0 lehet; például Budapest város és Baranya megye beállítása „és” kapcsolattal értelmetlen, így a találat is 0.

Amennyiben az egyes feltételek nincsenek kiválasztva, így az összes cég találatként szerepel a keresés gomb lenyomása után.

- AJÁNLOTT KERESÉSI BEÁLLÍTÁSOK:

Egy adott szolgáltatás vagy termék keresésekor csak tevékenységi keresés használatát javasoljuk, mert ez biztosít a legszélesebb keresést.
Nem javasoljuk a Termék, Márka és Tevékenység együttes használatát, mert az „és” kapcsolat miatt nagyon kicsi az esélye a találatnak.
A Tevékenység, Márka, Termék használata csak külön javasolt, minden keresésnél csak egy feltétel beállításával.

- LEGJOBB BESZERZÉSI FORRÁS KERESÉSE:

A legjobb beszerzési források keresésénél javasoljuk a Tevékenység vagy Termék beírása mellett a besorolásnál a Gyártó vagy Nagykereskedő beállítását, hiszen ők tudják a legjobb árakat biztosítani.

Kiadó:
TRADECONTROL KFT.
1027 Budapest
Frankel Leó u. 24., II/2.
Telefon: 801-6900
Telefax: 801-6917, 801-6923
www.M-E-N.hu