GYORSKERESÉS
Keresett kifejezés:
Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Keresési Helyek
Cégnév
   Kifejezésként, egyben
Tevékenység Megye
Tevékenység-leírás
Termék
Márka
Referencia


Besorolás
        
HÍREK, ÚJDONSÁGOK
A hőszigetelő anyagok – sőt, bármilyen építési anyag – kiválasztásánál hazai viszonylatban a legfontosabb paraméter az ár, még akkor is, ha anyagi lehetőségeink lehetővé tennék a választást.

Az autóknál mindenki tisztában van azzal, hogy a minőség és biztonság egyenes arányban van az árral, sajnos az építőanyagoknál nem vagyunk tisztában azzal, hogy mit kapunk a pénzünkért.
Az épületeinket legalább 50 évre tervezzük, s tervezésük, építésük során meghozott döntésünkkel több évtizedre előre „bebetonozzuk” az épületünk adottságait, legyen ez minőség, tűzbiztonság, fenntarthatóság, energiafogyasztás, avulási idő, komfortérzet. Ezek az épületadottságok, ha nem körültekintően választjuk meg azokat, évtizedek alatt jóval költségesebbek lehetnek, mintha kicsit nagyobb beruházással, minőségi kivitelezési munkával teremtünk értéket saját magunk számára. Jelenleg a homlokzati hőszigetelőanyag-piac is homályos terület az építkezők számára.
A Rockwool Hungary Kft. által gyártott homlokzati hőszigetelő anyagokat Frontrock és Frontrock Max E néven hozzák forgalomba, amelyek a bazaltkő alapanyagnak köszönhetően nem égnek, sőt, égéskésleltetőt sem tartalmaznak, mert a bazaltkő egyáltalán nem képes lángra lobbanni. Ha valamilyen okból az épület mégis kigyullad, akkor a hőszigetelés nem csöpög és füstöt sem fejleszt, ami azért nagyon fontos, mivel az épülettüzek többségében az emberek nem a tűz, illetve hő hatására vesztik életüket, hanem az éghető anyagok által kibocsájtott füst miatt! Az átláthatatlan füst mind a mentést, mind pedig a menekülés körülményeit nagyban nehezíti.

Metropol
Az oldal 0.01 másodperc alatt generálódott.
Minden jog a Magyar Építőipari Névjegyzék részére fenntartva.
A weboldal illetve a teljes adatbázis védett, részleges vagy teljes másolása, tárolása nem megengedett, törvénybe ütköző.

Részletes listáink:
Cégek - " 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A Á B C D E É F G H I Í J K L M N O Ó Ö P Q R S T U Ú Ü V W X Y Z
Tevékenységek - " 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A Á B C D E É F G H I Í J K L M N O Ó Ö P Q R S T U Ú Ü V W X Y Z
Termékek - " 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A Á B C D E É F G H I Í J K L M N O Ó Ö P Q R S T U Ú Ü V W X Y Z
Márkák - " 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A Á B C D E É F G H I Í J K L M N O Ó Ö P Q R S T U Ú Ü V W X Y Z
Alweboldalak - " 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A Á B C D E É F G H I Í J K L M N O Ó Ö P Q R S T U Ú Ü V W X Y Z