GYORSKERESÉS
Keresett kifejezés:
Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Keresési Helyek
Cégnév
   Kifejezésként, egyben
Tevékenység Megye
Tevékenység-leírás
Termék
Márka
Referencia


Besorolás
        
HÍREK, ÚJDONSÁGOK
Új színt hoz az ősz a magyarországi mobil lakóházak palettájára: az információk szerint szeptember végére egy új típusú mobilház jelenik meg a magyar piacon, gazdagítva ezzel az innovatív megoldások sorát a hazai építészet és lakásmegoldások világában.

A Domino mobilház az összes olyan pozitív jellemzővel bír, amely elvárható egy, a XXI. század minden építészeti és műszaki lehetőségeit kihasználó terméktől és emellett megfelel a legmagasabb esztétikai elvárásoknak is. A Domino-ház magyarországi bevezetésével - a forgalmazó szándékai szerint - valódi szemléletváltás kezdődik a smallhouse kategóriában a mobilházak piacán.
Soha nem volt még ennyire aktuális átgondolni az épített környezethez való viszonyunkat és azt, hogy melyek azok a megoldások, amelyek hosszútávon is kedvezőek és rövidtávon gyorsan megvalósíthatóak – állítják a Dominoház néven nemsokára piacra kerülő mobil lakóház tervezői. Mint azt megtudtuk, a Dominoház magas építészeti, műszaki és esztétikai színvonalú moduláris mobilház, amely mind az üzemeltetése során, mind a gyártása során megfelel a fenntartható építkezés elveinek. A Dominoház mobilház, de számos olyan tulajdonság jellemzi, amely eddig csak a kőházakkal vagy egyéb, végleges telephelyű házakkal kapcsolatban volt természetes az érdeklődők számára. Emellett olyan előnyökkel bír a hagyományos házakkal szemben, amely jellegénél fogva csak a Domino-ház esetében állhat fenn – állítják a tervezők, azonban egyelőre nem árulnak el róla többet. A kiszivárgott hírek szerint azonban már csak kicsit kell várni, s amint azt a látványterv is bizonyítja, érdemes is.
Az oldal 0.01 másodperc alatt generálódott.
Minden jog a Magyar Építőipari Névjegyzék részére fenntartva.
A weboldal illetve a teljes adatbázis védett, részleges vagy teljes másolása, tárolása nem megengedett, törvénybe ütköző.

Részletes listáink:
Cégek - " 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A Á B C D E É F G H I Í J K L M N O Ó Ö P Q R S T U Ú Ü V W X Y Z
Tevékenységek - " 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A Á B C D E É F G H I Í J K L M N O Ó Ö P Q R S T U Ú Ü V W X Y Z
Termékek - " 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A Á B C D E É F G H I Í J K L M N O Ó Ö P Q R S T U Ú Ü V W X Y Z
Márkák - " 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A Á B C D E É F G H I Í J K L M N O Ó Ö P Q R S T U Ú Ü V W X Y Z
Alweboldalak - " 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A Á B C D E É F G H I Í J K L M N O Ó Ö P Q R S T U Ú Ü V W X Y Z